Двама от съпредседателите на ВМРО - Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов - посетиха Шумен. Те се срещнаха с кандидатите за народни представители в 30-МИР и с активисти на партията, като обсъдиха проблемите на града и възможностите за решаването им.

Г-н Джамбазки, който е български представител в Европейския парламент, обеща да проучи възможностите за получаването на средства от европейските фондове и да съдейства за решаването на проблема с водата в града. Припомняме, че именно ВМРО, чрез своя министър в 44-тото НС, успя да договори средства за изграждането на пречиствателна станция и на част от довеждащия водопровод.А водачът на листата в областта и бивш народен представител Деан Станчев се бори за разрешаването на проблема по време на същото това правителство.

Двамата съпредседатели се разходиха по улиците на Шумен и дискутираха с гражданите възможностите за развитието на града– за инфраструктурата и създаването на нови работни места и за развитието на туризма в региона. Интересът на шуменци провокира и дебат по темите образование и здравеопазване.

ВМРО, като автентична патриотична организация, с над 100-годишна история, винаги е отстоявала българските национални интереси и е защитавала е обикновените хора от произволите на властта и институциите.

Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов подчертаха, че гласувайки с № 5 в интегралната бюлетина, шуменци получават гаранция, че в следващото Народно събрание ще има кой да защитава интересите им, защото в листата на ВМРО са включени хора, родени, израснали или живеещи в Шумен и региона.

Гласувайте с № 5, защото БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО!

Пресцентър на ВМРО - Шумен