На музикалния фон на най-новия си хит „Депутатът Христо“ Христо Петров-Ицо Хазарта посрещна феновете си пред офиса на „Продължаваме промяната“ в Шумен. Почитатели от всички възрасти го спираха по пешеходната зона на града, за да го поздравят за неговото естествено и откровено отношение към политиката и да изразят подкрепата си за каузите, които отстоява не само с музиката си, но и с работата си като част от „Продължаваме промяната“.

На „аматьора сред професионалистите“ в политиката се радваха и деца, и тийнейджъри, и възрастни. Младежи споделяха, че той и неговите песни им дават надежда и го канеха да идва по-често в Шумен. По-зрели хора му разказваха за своите всекидневни трудности и за умората си от насажданото с години разделение в обществото. Вярваме, че най-после разумни хора ще ни обединят, защото проблемите са общи за всички и можем да ги решим само заедно, казаха шуменци. 

Трябва да се помисли за мандатност на общинските и селски кметове – не може президентът да има право само на два мандата, а кметовете да държат властта до живот, възмущаваха се някои от събеседниците на Христо Петров.

Ицо Хазарта отиде и при футболистите на стадион „Панайот Волов“. Те му показаха окаяното състояние на трибуните и споделиха мечтата си да имат по-добри условия за тренировки.

Гласувайте на 2 октомври и бъдете активни! Само така наистина могат да се решат проблемите, призова ги „Депутатът Христо“.

Пред кандидатите от шуменската листа на „Продължаваме промяната“ Христо Петров сподели особената си привързаност към техния град: „Много харесвам паметника над Шумен и винаги съм се впечатлявал от мисълта, че първите български ханове вероятно също са гледали надолу от този или съседните хълмове. Има усещане за история на тези места“, каза на домакините си Ицо Хазарта, който е възпитаник на Националната гимназия за древни езици и култури в София.  

🗳 Гласувай с номер 9️⃣

#ДаСиДовършимРаботата

***
❗️ На 2 октомври изборът е между това дали да се върнем назад към провалената политика на прехода, или да продължим заедно напред с номер 9️⃣ към променена България.

Пресцентър на Продължаваме промяната - Шумен