Скъпи симпатизанти и избиратели на ДПС в област Шумен, скъпи братя и сестри, приемете нашата огромна благодарност за подкрепата, която ни дадохте на изборите в неделя. Вашият силен вот за каузата ДПС ни прави горди и щастливи и още по-отговорни.

Сега, когато резултатите са ясни и всички виждат, че ДПС-Шумен отново побеждава и отново е първа политическа сила в региона, радостта и гордостта, че сме Ваши представители е огромна.

Показателно е, че дори и при занижена изборна активност резултатите ни бележат ръст и преднината ни пред другите политически сили в региона расте. Това означава, че област Шумен се затвърждава като бастион на Движението за права и свободи и че партията ни може да разчита на своите здрави основи в региона и да залага нови перспективи за неговото развитие в интерес на жителите му.

Силната подкрепа, която дадохте на нашата листа и на нашия водач председателя на ДПС  г-н Мустафа Карадайъ е ясен знак,  че партията ни се развива и се утвърждава като една съвременна и модерна партия, както на национално, така и на регионално ниво в област Шумен.

Всичко това обаче не е пречка да констатираме наличието на определени слабости, които са допуснати в конкретни общини и места в областта. Резултатите там далече не ни задоволяват. Затова няма да чакаме следващите избори, а веднага ще се заемем с реализация на нужните действия.

Като партия ще направим всичко необходимо, за да се осъществят Вашите надежди и очаквания. Ние поехме своите ангажименти пред Вас и сега предстои  да се борим за тяхното осъществяване. Твърдо заявяваме, че ще направим всичко по силите ни  за постигане на сигурност и стабилност за народа и за Родината ни. Повече от ясно е, че без активната позиция на ДПС Народното събрание не може да излъчи действащо правителство. Затова, ние ще бъдем на нивото на очакванията Ви.

Защото каузата ДПС е наша обща съдба! Затова ще бъдем заедно и  днес и в бъдеще!  Още веднъж, сърдечно Ви благодарим !
Бъдете здрави, силни и щастливи !

Искрено Ваша Айсел Руфад!   
Председател на Областен съвет на ДПС-Шумен