Потребителите спестяват от цената на XIAOMI 12 Lite 5G 128GB, NOKIA G60 5G 128GB, HUAWEI Watch GT 3 42mm и MOTOROLA Edge 30 Neo 5G + Smart Clock

Потребителите, които се вълнуват от темата за устойчивото развитие, през май могат да дадат своя принос за по-чиста околна среда и да се сдобият с ново смарт устройство на страхотна цена от Yettel. Като част от успешната си кампания „Рециклирай и спести“, телекомът предлага 25% отстъпка за стилен смарт часовник и три практични смартфона, единият от които в комплект с удобен часовник за спалня, на всеки, който върне старо устройство за рециклиране. До края на месеца по-изгодно могат да бъдат взети HUAWEI Watch GT 3 42mm, XIAOMI 12 Lite 5G 128GB, NOKIA G60 5G 128GB и MOTOROLA Edge 30 Neo 5G в комплект със Smart Clock 2.

Промоцията е в сила с план Total Unlimited и договор за 24 месеца както при покупка във физически магазин на Yettel, така и при пазаруване в онлайн магазина на оператора. Там отстъпката се получава с добавяне на промокод RECYCLE25, а старото устройство се връща директно на куриера при доставката на новия смарт телефон. Потребителите могат да предадат телефон, таблет или смарт аксесоар без значение дали е работещ или не. Всички върнати апарати се събират и предават за рециклиране, което оказва пряк ефект върху намаляването на електронните отпадъци в природата и ограничава въглеродния отпечатък върху околната среда.

С отстъпка от 25% на фокус е XIAOMI 12 Lite 5G 128GB, който се отличава със своята невероятна 108МР основна камера и 128GB вградена памет. Сред предимствата му са яркият AMOLED DotDisplay екран с до 120Hz честота на опресняване, както и мощният осемядрен процесор Snapdragon 778G, който позволява спокойна работа с най-актуалните приложения. До края на този месец смартфонът може да бъде закупен с отстъпка от 25%, с която редовната му цена от 569,99 лв. пада на 426,99 лв. с договор Total Unlimited 39.99 лв., за 24 месеца и връщане на устройство за рециклиране. Цената на лизинг пък пада от 28,59 лв. на 21,09 лв. на месец за 24 месеца.

Сред предложенията на „Рециклирай и спести“ през май е и NOKIA G60 5G, създаден със специално отношение към природата. Той е с гръб от 100% и рамка от 60% рециклирана пластмаса и идва в опаковка от рециклирани материали. За да насърчи по-дългото ползване на телефона, към удължената 3-годишна гаранция от Yettel, производителят поема ангажимент за 3 актуализации на Android OS и 3 години месечни актуализации на сигурността. Nokia G60 5G е първият смартфон от G-серията с дълголетие, емблематично за по-високия клас устройства от X-серията на бранда. В комбинация с 6,58” FHD+ 120Hz дисплей за супер плавно скролване и 50MP тройна камера с изкуствен интелект, нощен и Dark Vision режим и GoPro Quik App, Nokia G60 5G прави първокласното мобилно изживяване по-достъпно. Този месец екологичният смартфон струва с 25% по-малко и вместо за 449,99 лв. може да бъде взет за 336,99 лв. в брой с Total Unlimited 39.99, договор за 24 месеца и връщане на старо устройство, което Yettel да рециклира. Цената на лизинг пък пада от 22,99 лв. на 16,89 лв. на месец за 24 месеца.

HUAWEI Watch GT 3 42mm Milanese Strap е един от най-изящните смарт часовници на пазара - с 3D извитото стъкло на екрана, което му придава нежно сияние, напомнящо отражение във вода. Часовникът разполага с огромно разнообразие от циферблати, с които всеки потребител може да го персонализира на своята китка. Има изобилие от функции, включващи мониторинг на сърдечния ритъм, SpO2, мониторинг на съня HUAWEI TruSleep 2.0 и стреса, както и специален раздел за женско здраве, а батерията издържа до 7 дни. До края на месеца, връщайки старо устройство, потребителите могат да спестят 25% от редовната му цена и да го грабнат за 284,99 лв. вместо за 379,99 лв. Цената му на лизинг поевтинява от 15,99 лв. на 11,99 лв. на месец за 24 месеца.

MOTOROLA Edge 30 Neo се предлага в комплект с Lenovo Smart Clock 2. Смартфонът е първото устройство, което се предлага в специални цветове, избрани с помощта на Pantone, световния лидер в областта на цветосъздаването. Независимо дали собственикът му ще се спре на Very Peri, Black Onyx или сребристото Ice Palace, всеки дизайн включва опция за персонализиране на телефона чрез интегриране на цвят в потребителския интерфейс. Смартфонът се задвижва от Snapdragon 695 5G, който поддържа високоскоростна връзка с ниска латентност в мрежата на Yettel. Има компактен 6,28-инчов 120Hz4 pOLED дисплей, който поддържа 100% от цветовата гама на DCI-P3 с по-ярки и живи цветове, отговарящи на кинематографичните стандарти. За още по-добро потребителско изживяване и забавление работят и двата големи стерео високоговорителя с Dolby Atmos функция. Смартфонът пристига с два усъвършенствани 64MP и 13 MP сензора и с TurboPower 68W зареждане, така че хардуерът да е в готовност за всеки момент от деня, а предната 32МР камера на устройството е с технология Quad Pixel за зашеметяващи селфита.

От своя страна смарт часовникът за спалня Lenovo Smart Clock 2 е и безжично зарядно. С него може да се зареждат както смартфони, така и всички съвместими джаджи като слушалки и друга периферия. Благодарение на вградения Google Assistant в часовника всеки потребител може да работи с него чрез управление с глас, да подрежда дневника със задачите си в Calendar, да научава информация, която го интересува чрез Google, както и да управлява съвместимите умни устройства в своя дом. Часовникът работи с процесор MediaTek MT8167S и има компактен дизайн с кристално ясен 4" сензорен екран. С промокод RECYCLE25 и връщане на стар апарат през май комплектът струва само 306,99 лв. вместо 409,99 лв. в брой с Total Unlimited 39.99 и договор за 24 месеца. Цената на лизинг пада от 19,99 лв. на 14,79 лв. месец за 24 месеца.

„Рециклирай и спести“ е част от ESG стратегията на Yettel, в която са заложени принципите на кръговата икономика и сериозният ангажимент на компанията към устойчивото развитие. Една от целите на телекома е да помогне за намаляването на електронния отапдък, който е най-бързо растящият отпадък в света, като до 2028 г. събере 127 000 кг. и ги предаде за рециклиране с цел те да не попаднат на сметището.

Повече за пълните условия на кампанията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.

Рекламна публикация