Чу ли вече за FastFood№1 в Шумен? Защото заведението вече работи на пълни обороти за твоята закуска, обяд и вечеря. 

FastFood №1 се намира на ул. “Цар Освободител” №103 и отваря от ранни зори със замесени и изпечени на място неустоими пухкави закуски. Освен това, може да поръчаш някой от №1-сандвичите, който ще бъде направен на място, пред очите ти, бързо и със свежи продукти. А ако търсиш още повече свежест, задължително си вземи някоя от салатките на FastFood №1 - отново приготвени на място, с пресни продукти, по оригинална рецепта, така че да ти достави истинска наслада и да засити глада. 

А какво е FastFood без пица? Но не каква да е пица, а №1 пица на супер цена. Избери някоя от пиците на заведението или пък сам реши какви да са продуктите. Ще ти я приготвят бързо и ще бъде изпечена в специалната фурна тип пещ. Може да си я хапнеш на място или да осигуриш за всички вкъщи обяд или вечеря. Едно от предимствата на FastFood№1 е направеният там айрян, както и №1 фрешчето от цитрусови плодове. 

Какво чакаш още? Отивай бързичко да заситиш глада във FastFood №1, ул. “Цар Освободител” №103 (близо до Новата поликлиника)

Разгледай Фейсбукстраницата тук 

 

Рекламна статия