До края на юни потребителите взимат страхотни модели с план Total Unlimited и започват да плащат едва след края на лятото

Още по-голямо разнообразие от модели смартфони на водещи брандове са заредени в страхотната оферта на Yettel, която идва, за да сложи на пауза грижите и да даде официален старт на лятото. До края на юни кампанията предлага над 100 модела устройства, които могат да  бъдат взети на лизинг за 0 лв. през първите 3 месеца с план Total Unlimited и договор за 2 години. Така потребителите, които искат да влязат в най-активния сезон от годината с актуален апарат, могат да започнат да го изплащат чак в края на лятото. А за гарантирано по-дълъг живот на любимото устройство, всички модели, закупени от Yettel, идват не с 2, а с 3 години безплатна гаранция. Клиентите имат възможността да комбинират избрания смартфон и с по-достъпен план Total и договор за 2 години, с който няма да заплащат нищо през първите два месеца от договора за лизинг.
Богатият списък с лизингови оферти може да бъде намерен на сайта на мобилния оператор и в цялата търговска мрежа, а клиентите избират измежду някои от най-популярните смартфони на SAMSUNG, Apple, HUAWEI, Xiaomi, Motorola, и TCL.

iPhone 14 Pro 128GB е сред хитовите предложения за три месеца безплатен лизинг. Смартфонът от най-високия клас на Apple в момента пристига с 6,1“ екран и се отличава с плоските си ръбове, корпус от неръждаема стомана, текстуриран гръб от матово стъкло и водоустойчивост IP68.  Дисплеят е защитен от Ceramic Shield и като флагман, моделът работи с по-бързия чип A16. iPhone 14 Pro разполага с нов Super Retina XDR дисплей с подобрена ProMotion технология, която дава възможност за Always-On дисплей –  за първи път при iPhone. Той е възможен благодарение на новата честота на опресняване от 1Hz до 120Hz заедно с подобрени енергоефективни технологии. Когато Always-On дисплеят е активен, времето, уиджетите и дейностите в реално време остават достъпни с един поглед, а тапетът е затъмнен. При покупка на лизинг с план Total Unlimited 59.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 101,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

Сгъваемият SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G 128GB идва с мощния процесор Snapdragon 8+ Gen 1 и хипербърза 5G връзка от Yettel. С по-тънка панта, по-малко тегло и по-тесни рамки, широкият екран позволява лесно взаимодействие с устройството само с една ръка. Неговият компактен дизайн тип „мида“ и сгъваем екран предлагат уникално изживяване, като заснемане на видео или групови селфита от различен ъгъл без ръце, само с частично сгъване на Z Flip4 в желаната позиция, която активира FlexCam. Galaxy Z Flip4 идва и с по-мощна 3,700mAh батерия и нова функция за 25W бързо зареждане.   При покупка на лизинг с план Total Unlimited 59.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 68,59 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

XIAOMI 13 Lite 5G 256GB е създаден за младите потребители, които са запалени по заснемането на уникални селфита, истории и сцени. Оборудван с двойни предни камери и многофункционални софтуерни функции, това устройство е специално проектирано да отговори на техните нужди. Докато 32-мегапикселова предна камера заснема кристално чисти изображения, 8-мегапикселова предна камера помага за предоставянето на допълнителен детайл при дълбочината за естествено изглеждащо боке в автопортретите. Xiaomi 13 Lite е оборудван с мощна мобилна платформа Snapdragon 7 Gen 1, прекрасен 120Hz AMOLED дисплей, заедно с 67W възможности за бързо зареждане. Всичко това идва в 7,23 милиметра тънък и 171 грама лек корпус с 4500 mAh батерия, предлагаща несравнимо усещане в ръката, като същевременно поддържа дълготрайна мощност през целия ден. При покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 35,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

XIAOMI Redmi Note 12 Pro 256GB разполага със система за заснемане на флагман ниво и основна 108МР камера, която е способна да улови дори най-малките детайли с кристална яснота. Моделът притежава 6.67-инчов AMOLED дисплей с 120Hz ултрависока честота на опресняване, която визуализира всяко съдържание изключително плавно. С комбинацията от Dolby Atmos и Dolby Vision с него потребителите получават безпрецедентно аудио и визуално изживяване с висок динамичен обхват и ултраширока цветова гама. Смартфонът е снабден с чипсет Snapdragon 732G и LiquidCool технология за охлаждане, която предлага отлично съотношение между производителност и контрол на температурата. Моделът идва с изключително голяма батерия от 5000 mAh с турбо зареждане от 67 W. При покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 23,59 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

Сред палитрата промоционални смартфони може да бъдат намерени богато разнообразие от модели, които включват както флагмани, така и множество достъпни предложения.

Повече за моделите, цените и условията на промоцията можете да намерите на сайта на Yettel.

Рекламна публикация