Домът, а понякога и офиса, се превърнаха в мястото, където прекарваме най-много време. За да ти е комфортно с всяка една стъпка, е необходимо да поставиш подходящата подова настилка!
Ако ти предстои ремонт- специалистите от Паркетен Свят Шумен ще се погрижат за това!

Магазинът се намира на пл. “Ал. Стамболийски” №10 , като там ще откриеш продукти на едни от най-реномираните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет, винилови настилки и разбира се, така модерните стенни панели.

Паркетен Свят се ангажира да предложи най-доброто клиентско изживяване, като предлага разнообразни решения за подови настилки, посветени на класическите стилове, романтичните винтидж и бохо шик, достигащи до ориента и съобразени изцяло с най-новите тенденции в интериора.

Оценявайки природата и естествения материал, какъвто е дървото, основна задача на фирмата е да предложи на своите клиенти качествени подови настилки от пионерите в производството им. Само тук ще откриете качествен трислоен паркет от утвърдени немски и финландски производители като Tarkett, Haro, Karelia, както и нужните консумативи и аксесоари за тях. Предлагат се всички видове паркет – естествен, трислоен и екзотичен.

Магазинът разполага с различни декори ламиниран паркет на марките Quickstep, Tarkett, Classen, Haro,  Kronospan и др., като дори има и 💧 водоустойчиви декори. Всички ламинирани паркети се предлагат с бърза доставка в града и извън града, а тези на Tarkett и Quick Step и с безплатен монтаж. За да бъде всичко по-разкошно в магазина ще намерите модерни 3D и МДФ стенни панели, както и задължителния аксесоар у дома- перваз CUBU. Разгледайте промоционалните им предложения на място и спестете още сега!  

Повече информация и контакти за магазин Паркетен Свят Шумен можете да откриете на официалната страница на фирмата. https://parketensviat.com/magazini/magazin-za-laminiran-parket-shumen/

Очакваме ви на място на пл. “Ал. Стамболийски” №10, за да получите качествено обслужване от квалифицирани продавач-консултанти и монтажисти. Обади се още сега на +359 893 398 900.

Платена публикация