Технически маркет КРИС 06 организира презентационни дни на инструменти с марката NEO. От утре (18 юли) до четвъртък (20 юли) включително, ще можете да видите демонстрация на  ръчни инструменти, дело на полския бранд. 

На място пред магазина, от 9 до 17 ч. във вторник и сряда и от 9 до 14 ч. в четвъртък, представители на NEO ще демонстрират работа с голям брой ръчни инструменти. Всеки, който закупи продукт на марката, ще може да се възползва от 10% отстъпка, както и да участва в томбола за лазерен нивелир.

Технически маркет КРИС 06 е директен вносител на все повече набиращата популярност марка в България NEO. Полската марка е производител на тресчотки, динамометрични, гаечни и звездогаечни ключове, гедорета, вложки и много други. Те отговарят на най-високите критерии за качество. Материалите за тяхното производство са подбрани внимателно, а в производствения процес и качеството на инструментите се проверява непрекъснато чрез строги и щателни процедури за контрол.

В резултат на това от бранда успяват да предложат 25-годишен гаранционен срок за една част от инструментите си NEO, като гаранцията покрива всички производствени и материални дефекти, открити в период от 25 години след датата на закупуване.

Елате и се уверете сами в качеството на работа на инструменти NEO

На 18 и 19 юли от 9 до 17 ч. 

И на 20 юли от 9 до 14 ч.

В Технически маркет КРИС 06, ул. “Индустриална” 9 в Шумен. 

Рекламна публикация