Безплатен анализ на ходила и стойка, както и -20% от цената на 2 или повече ортопедични стелки, изработени по технологията FootBalance. Това предлага магазин КРЕБС-Шумен по повод началото на новата учебна година и есенния сезон. Освен това там може да закупите и избраният от вас модел обувки на намаления, които достигат до -50%.  Отстъпките важат за всички - и малки, и големи и са валидни само до 30 октомври.

Припомняме, че магазин КРЕБС разполага със специална машина FootBalance, която прави обстоен динамичен анализ на стъпалата и стойката - начин на стъпване и натоварване на целия костно-ставен апарат,  както и дали има предпоставки за травми, болки и контузии. Въз основа на анализа, машината изработва ортопедични стелки за не повече от 10 мин, като всяка стелка е индивидуална - за всеки крак.

Материалът, от който са направени е с динамична сърцевина, която да подобри баланса на стъпалата и да активира пасивните зони на ходилата.

Стелките са подходящи за хора в различна възраст и здравословно състояние.  Те са различни видове, в зависимост от нуждите - за спортисти, малки деца или юноши в подрастваща възраст, бременни жени, хора в пенсионна възраст. Освен това, има стелки, подходящи за различни състояния и заболявания, като остеопороза, диабетно стъпало, изпъкнали кокалчета на краката, изкривявания, болки в кръста и гърба, дължащи се на неправилна стойка.

Единствено в магазин „Кребс” в гр.Шумен, можете да направите своя безплатен анализ на ходила и стойка, на базата на който да бъдат изработени ортопедични стелки, индивидуално за всеки крак.

Всички официални представители на FootBalance по градове могат да бъдат видени тук.

Записвания за безплатен анализ могат да се направят на телефони: 054 830 066 или 0878 104 930 или на място в магазин КРЕБС, на ул. “Хан Омуртаг” 4 в Шумен.

*Платена публикация