Общинският съвет на Шумен с мандат 2019-2023 г. проведе днес последното си заседание. На него присъстваха 40 от общо 41 съветници. Звънецът за край на последното заседание бе ударен от председателя Ася Аспарухова в 11,20 часа.

“Считам, че показахме една екипна работа за доброто на нашия град. Благодаря на всички колеги за ползотворната работа, която имахме. Считам, че успяхме да водим конструктивни диалози по време на взимане на нашите решения. Благодаря за отношението, за отговорността, която проявиха всички колеги”, каза за ШУМ.БГ председателят на местния парламент Ася Аспарухова след края на заседанието.

Според кмета Любомир Христов администрацията му и Общинския съвет са постигнали съгласие по важните за Шумен теми и инфраструктурни проекти. “Успяхме да свършим много работа, въпреки, че част от общинските съветници създаваха трудности. В крайна сметка имаше съгласие за по-важните теми за Шумен, получихме подкрепа за големите проекти. Работихме трудно на моменти, но смятам, че приключваме успешен мандат”, коментира за ШУМ.БГ кметът Христов.

След последното си заседание по традиция общинските съветници си направиха обща снимка пред сградата на общината.

ШУМ.БГ