„Аз съм човек като всички вас и съм една от вас. Мисля, че може да ми гласувате доверие на мен, на кандидатите за общински съветници и на кандидатите ни за кметства. Доверие, което аз смятам да оправдая, защото имаме изготвена много добра програма за следващите години.“, обърна се днес към избиратели Иванка Петрова – кандидат за кмет от ГЕРБ на община Смядово.

Пред публиката в препълнената зала на НЧ „Братство – 1860“ тя обеща, че община Смядово ще продължи да бъде еталон за социалните услуги в цялата страна, както е било досега. Петрова  благодари на всички колективи, които е създала през годините и й помагат за реализирането на важните за общината политики. „Сам човек нищо не може да направи, прави го с приятели, със съмишленици. Аз го правя с вас и за вас. Моята врата винаги е отворена. Приемам всеки ден, не само в кабинета, приема хора и в дома си след работно време. Аз съм такава.“, категорична бе Иванка Петрова.

Тя припомни направеното в общината през предходния мандат, преминал в условията на КОВИД-криза, икономическа и политическа криза, война, които са дали отпечатък върху нейното управление. Но въпреки това, с много труд, постоянство и дори с риск са решени големи инфраструктурни проблеми в общината. Създаденото ОП „Чистота, озеленяване и благоустройство“ от нулата, вече е обезпечено с техническа база и работна сила, непрекъснато се разкриват и нови социални услуги. В емоционален разказ, тя сподели тревогите, които преживява при търсенето на изход от различни казуси: „Много нощи не съм заспивала с въпроса дали днес взех правилното решение за една човешка съдба? Но да си кмет е поета отговорност, а аз съм работохолик с енергия и желание за работа, която мога да свърша с моя колектив.“, допълни Иванка Петрова.

Тя призова жителите на община Смядово да гласуват с номер 7 в интегралната бюлетина и припомни, че това число й носи късмет, и на местните избори през 2015 година ГЕРБ – Смядово отново печели с номер 7.

Предизборната среща завърши с концерт на Веселин Маринов, който бе подарък за жителите и гостите на Смядово.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Пресцентър ПП ГЕРБ - Шумен