Николай Колев, кандидат за кмет на Шумен и водач на листата, и кандидатите за общински съветници от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“, с изключителното съдействие на автомобилен спортен клуб „Шумен Ауто спорт“, канят жителите на Шумен и всички любители на високите скорости, на дрифт шоу в подкрепа изграждането на моторспорт писта.
„Не правете това“ е мотото на автомобилното шоу, с което организаторите обединяват усилията си заедно да работят в посока за ограничаване и предотвратяване на автомобилните гонки на нерегламентирани места.

„Построяването на такова съоръжение в града ни е главна цел в програмата ми като кандидат за кмет и водач на листата от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“. Като гражданин и баща на три деца, за мен е изключително важна пътната безопасност на всички жители и ще се боря за намаляване и преустановяване на гонките на нерегламентирани места.“ – заявява Николай Колев.

Автомобилната фиеста ще се проведе на 22 октомври (неделя) от 13 ч. на локалното платно в района пред КТА Мадара и Ремонтния завод.

 

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“
Купуването и продаването на гласове  престъпление.