С бурни аплодисменти в с. Царев брод бяха посрещнати кандидатите на коалиция „БСП за България“, водени от проф. д-р Христо Христов, кандидат за кмет на община Шумен.

Предизборната среща в препълнената зала на читалището откри един от най-младите участници в местната надпревара Роберто Василев, кандидат за кмет на с. Царев брод от листата на БСП. В емоционално обръщение към присъстващите той благодари за гласуваното доверие. Като акценти в своята програма той подчерта необходимостта от повече благоустройствени дейности, създаване на подходящи условия за живот на младите семейства в селото, изграждане на места за отдих и забавления за децата и младежите.

Необходимостта от заделяне на повече ресурси и адекватна грижа за хората в малките населени места подчерта и кандидатът за кмет на община Шумен проф. д-р Христо Христов.

„Знаем за проблемите на село Царев брод. Знаем, че има нужда да се асфалтират повече улици и ще се постараем това да се случи. Знаем за острия проблем с бездомните кучета, и това, което е може би най-притеснителното за жителите на селото – натовареният трафик от преминаващи тирове. Действително тежките камиони нарушават не само инфраструктурата, но са и заплаха за здравето и живота на хората. Затова ще търсим дълготрайни решения съвместно с представители на компетентните държавни институции“, подчерта проф. Христов.

В заключителната част на срещата жителите на селото поставиха редица важни проблеми останали нерешени през последните години, като настояха за по-строг контрол при извършването на ремонтни дейности и повече инвестиции със социална насоченост, както и подобряване на спортните обекти на територията на населеното място.

От своя страна кандидатите на БСП увериха, че ще бъдат в постоянен контакт през следващите четири години с жителите на селото за своевременно решаване на належащите проблеми.

С призив към присъстващите се обърна народният представител от КП „БСП за България“ Иван Иванов:

„Излизаме пред вас с категоричната заявка да изпълним поетите ангажименти. Нашата цел е да имаме силно представителство в местната власт, затова се нуждаем от вашата подкрепа, както за издигнатите кандидати за кмет на община Шумен и село Царев брод, така и за листата общински съветници на БСП. Гласувайте с номер едно в бюлетината на 29 октомври“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Пресцентър КП “БСП за България“ - Шумен