Благодаря на всички, които ми гласуваха доверие на първия тур от местните избори!
Уверен съм, че в тази кратка седмица, изпълнена с много срещи, хората са оценили моята визия за развитието на Каспичан и ще подходят с разум и отношение към бъдещето на своите деца и родители.

Аз и моят екип залагаме на прозрачна общинска политика и открит диалог с жителите на града и малките населени места. Ще работим за развитие и надграждане на социалните услуги, за осигуряване на условия за предоставяне на качествено и достъпно образование.

Ще търсим възможности за откриване на неотложен кабинет в гр. Каспичан, осигуряващ здравно обслужване и в съботни и неделни дни. Една от целите ни е увеличаване на раждаемостта. В тази насока предвиждаме финансова подкрепа за семейства и двойки с репродуктивни проблеми, отпускане на еднократна финансова помощ при раждане на дете.

Ще създадем модерна и красива визия на парковете, ще поддържаме междублоковите пространства, ще изградим нови и безопасни детски и спортни площадки. Сред целите ни са рехабилитация на общински пътища и ремонт на основни и второстепенни пътища, реконструкция на улична водопроводна мрежа в общината, реализиране на оптимизиран междуселищен транспорт. Усилията ни ще са насочени към развиване на икономиката и създаване на добра среда за инвеститори. Ще работим за превръщането на общината в атрактивна туристическа дестинация. Имаме една кауза – по-добрият живот хората от община Каспичан.

Убеден съм, че гражданите на община Каспичан ще бъдат активни и пред урните всеки от нас ще загърби личните си пристрастия и интереси, защото Каспичан има огромен потенциал и заслужава много повече!

Всичко зависи от нас. Излезте и гласувайте! Убеден съм, че в неделя всеки от вас ще намери поне 7 причини Каспичан да изглежда по различен начин и ще гласува за това, защото „ВСИЧКИ ЗАЕДНО ГРАДИМ НАШЕТО БЪДЕЩЕ!“

На 5-ти ноември гласувайте с номер 7 в интегралната бюлетина

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление