Ново студио за красота „МАЦА“ беше открито в Шумен. Лентата беше прерязана в присъствието на приятели и близки на собственичката Вергиния Тихолова. Студиото предлага дамско и детско подстригване, измиване и сешоар, както и различни терапии -  ламиниране, възстановяваща и за косопад.

Салонът е модерно оборудван и прави впечатление със стилния си интериор.  Мебелите са решени в меки пастелни тонове, а дизайнът и осветлението са повече от ефектни. Студиото е сбъдната мечта за Вергиния, която споделя, че за нея топлото отношение към клиента е не по-малко важно от самата услуга . Категорична е, че държи дамите, които посещават салона, да се чувстват специални и на правилното място.

С шестгодишен опит като фризьор и редица обучения тя се е специализирала в ежедневни прически и такива за специални поводи. Казва, че най-актуални в момента са балеажът и бретонът тип „перде“, както и кичурите и пластовете, а русото никога не излиза от мода.

Работи с качествени продукти, сред които френските бои Eugene Perma (част от тях безамонячни) и италианските професионални продукти за коса Christian of Roma. Студиото предлага и карта за отстъпка за лоялни клиенти.

Неслучайно в салона свързват образа на жената с този на котката. Нейното присъствие се усеща навсякъде в студиото, защото както казва Вергиния: „Котката е емблема на красотата, грацията и изяществото, към което се стреми всяка жена“.

Студиото се намира в гр. Шумен на ул. „Преслав“ 43

Телефон: 089 959 5629

Фейсбук страницата му вижте тук.

 

Платена публикация