Ъшър разкри, че като по-млад се е грижил за подрастващата Бионсе и я e държал далеч от "неприятностите, в които би могла да се забърка".

 

Изпълнителят сподели в предаване по-рано тази седмица, че е бил нейна "бавачка", както и на останалите момичета от вече неактивната група Destiny's Child. Пред водещия той каза: "Наблюдавах ги да не направят някоя глупост. Аз бях авторитет за тях, макар че все още бях тийнейджър."

По негови думи още тогава Бионсе, която е била на около 11-12 години, е имала талант. "Тя беше различна, излъчваше блясък още от малка", допълни Ъшър. "Наблюдавах я как расте и се превръща в звезда."

Въпреки че е само три години по-голям от нея, той сподели, че също така й е бил и бодигард. "Преди да се сформира групата Destiny's Child, Би беше в друга банда. Може да се каже, че ги придружавах на техните участия и ги наглеждах".

Припомняме, че Ъшър ще бъде водещият изпълнител в шоуто между полувремената на финала на първенството по американски футбол Super Bowl в Лас Вегас на 11 февруари. След като стана ясно, че ще бъде хедлайнер, той сподели, че за него това е "сбъдната мечта". "Това ще бъде празник за всички, които са ме подкрепяли до този момент. Говоря за шоуто на всеки", подхвана отново темата в предаването артистът. И наред с изпълнението си, се очаква да покаже и прочутите си танцови умения, информира Daily Mail.

Дир.бг