Попзвездата Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли обявиха, че скоро ще стават родители.

Моделът сподели новината с трогателно видео в профила си в Инстаграм, към което добави и своя съпруг. Тя качи кадри от фотосесия с бременното си коремче, в която позира в бяла дантелена рокля.

Моментално заваляха поздравления към бъдещите родители от техни фенове и звездни приятели, сред които Ким Кардашиян, Кендал Дженър, както и тяхната майка Крис.

Според близки до младото семейство, двойката дори вече е избрала име за бебето. "Вече знаят как ще се казва. Изключително развълнувани са, от известно време са се заели да подготвят детската стая", казва техен близък пред Page Six.  Tой допълни, че моментът, в който са разбрали, че Хейли очаква първа рожба, е бил "най-щастливият". "Всички се вълнуват за тях. Те ще бъдат страхотни родители, а Джъстин ще бъде супер ангажиран."

Новината идва на фона на слухове за проблеми в брака на семейство Бийбър и предполагаема раздяла.

Джъстин и Хейли се запознават през 2009 г. когато са все още деца. През 2016 г. двамата имат кратка връзка, по време на която певецът все още поддържаше отношения и с предходната си любима - Селена Гомес. В крайна сметка след като окончателно скъса с певицата, той се отдаде на любовта с дъщерята на Стивън Болдуин.

Няколко години по-късно Хейли и Джъстин обявиха, че са сгодени и малко след това вдигнаха сватба.

Дир.бг