Ателието на Кадó в Шумен вече работи на пълни обороти с мисия да показва специално отношение и да подарява усмивки. Всяка подаръчна кошница или кутия, която можете да закупите от Кадó, се създава с много старание и усет към детайла, като се аранжира тематично в разнообразни цветове според индивидуалния повод.

Продуктите, които намират място в подаръчните кутии, са основно български – внимателно подбрани вина, хендмейд сладки и соленки, приготвени от различни пекарни, прясно заредени ядки, ръчно изработени сапуни, свещи с пчелен восък, сувенири, декорации, крафт шоколади по авторски рецепти, качествени алкохолни и нискоалкохолни напитки.

Към всяка кошница или кутия може да бъде добавена персонализирана картичка, която показва отношение към близък, любим или приятел. Произведенията на Кадó са изцяло съобразени с конкретния повод, бюджет и предпочитания на клиента.

Поводите, за които често ги търсят, са рождени и имени дни, сватби, абитуриентски балове, годишнини и благодарности към медици и преподаватели. В Кадó се изработват и изцяло брандирани корпоративни подаръци за служители и партньори. Предлагат се още и готови тематични кошници, които клиентите могат да изберат онлайн във Facebook и Instagram, скоро и в онлайн магазин.

Всички използвани кутии и кошници са качествени и много красиви, така че впоследствие всяка една да може да остане в дома на получателя си като част от интериора.

Подаръчните кошници и кутии могат да се поръчат и получат на място в ателието в Шумен. Извършва се и доставка в цяла България.

Ателието на Кадó се намира на ул. „Георги Бенковски“ 6 в гр. Шумен.

Фейсбук страницата му можете да видите тук. Инстаграм профил – тук.

Тел. за поръчки: 0888 72 66 72

 

Платена публикация