„Нека дадем кредит на доверие на кандидата на ПП ГЕРБ на община Каспичан Милена Недева. Тя ще защитава вашите интереси и ще решава вашите проблеми, а държавата ще й помага, за да може успешно да реализира основните си приоритети в местната политика за развитието на общината”. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, който заедно с кандидата за вицепрезидент на ПП ГЕРБ Маргарита Попова участваха в откриването на предизборната кампания в община Каспичан.

Пред стотици жители от Каспичан бяха представени кандидатът за кмет, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на Плиска, Марково, Златна нива и Върбяне. От своя страна Милена Недева, кандидат за кмет за община Каспичан, декларира твърдото си намерение да работи прозрачно и да помага на всички инициативни и предприемчиви хора за просперитета на общината. Тя определи като свои приоритети привличането на инвестиции и разкриване на нови работни места, благоустрояването на населените места, изграждането на общината като център на културно-историческия туризъм, както и създаването на условия за завръщането на младите хора по родните им места.

Кандидатът за вицепрезидент на ПП ГЕРБ Маргарита Попова обеща пред жителите на Каспичан, че когато двамата с Росен Плевнелиев влязат в президентството, ще направят

България още по-достойна и по-уважавана държава. Нашата национална идентичност е това, с което се гордеем и за което Европа ни уважава, каза Маргарита Попова.

Пресцентър ПП ГЕРБ