Спортът винаги е будил интерес у много хора по света. Ежедневно се провеждат толкова много спортни събития, че едва ли има начин да се посочи точна бройка. Някои следят спортните събития само за удоволствие, за други спортът е обект на анализ в професионален план, а трети и четвърти намират забавление в залозите на спортни събития. Голяма част от хората по света залагат на спорт всеки ден, като е доказано, че този тип залози генерират най-големи приходи за хазартния бизнес. Залозите на спорт завладяват мнозина, но не са вид хазарт, който да прилича например на казино игрите. Специалистите в областта на спортните прогнози не веднъж са изразявали тезата, че самите срещи могат да се анализират и на база този анализ да се състави прогноза. Това определя залозите на спортни събития като област, в която логиката и анализите могат да ви доведат до успех.

След като приехме, че залозите на спортни събития могат да бъдат сериозен начин за печалби, въпросът се свежда до местата, където може да се залага. В България има различни букмейкърски сайтове, които ви предлагат спортни залози, но един се отличава. Това е сайтът на онлайн букмейкъра Winbet, който комбинира в едно много опции за залози на спорт с разнообразни бонуси, които ви носят допълнителни шансове за успех.

Какви са офертите?

Не случайно марката Уинбет се откроява от останалите имена в родния бранш. Този букмейкър се слави с доста добра платформа за спортни залози, но и с различни промоции, които отправя на своите потребители. Първата, която ще споменем, се предлага още при регистрация в сайта. Брандът ви дава възможност да се възползвате от началната оферта, която може да ви донесе до 200 лв. отгоре на вашия първи депозит. Същността на бонуса е, че добавя 50% бонус върху първата сума, която преведете по новосъздадената си сметка в Winbet. Това е едно добро начало за всеки любител на спортните залози.

Ако Winbet разполагаше само със стартовата си оферта за спортни залози, едва ли щяхме да говорим за предложенията на бранда. Споменахме ви, че той се различава от останалите, а едно от качествата, с които го прави, е да дава повече на своите клиенти. Това става с промоционалната оферта, наречена Нокаут залози. Чрез нея ежедневно се предоставят 5 събития със значително завишени коефициенти, на които клиентите могат да залагат. Добрата новина е, че компанията избира едни от най-популярните събития за деня, на които да предложи по-големи коефициенти. По този начин всеки любител на спорта ще може да се възползва от тях и да реализира по-добра печалба.

Дотук стана ясно, че букмейкърът Winbet предоставя бонус при първи депозит и по-високи коефициенти за определени спортни срещи всеки ден. Това обаче не е всичко, защото брандът радва своите клиенти и с още една спортна оферта. Тя отново е свързана с депозит в сайта, като представлява 25% от направената вноска. Максималната сума на тази оферта е 100 лева, но ключовият момент е, че се предлага веднъж седмично на всеки един регистриран клиент. Това е много добра възможност да изградите стратегия за вашите залози, при която се възползвате от тази оферта всяка седмица. Много важен факт за тази и останалите оферти на бранда е, че се активират с въвеждането на специален промо код. Какви биват бонус кодовете за различните оферти и къде се попълват, може да разберете в експертното ревю за Winbet в портала на Nostrabet. Там са налични и примери относно промоционалните предложения на бранда.

Какви са предложенията за спортни залози?

Вече разбрахме какви биват бонус офертите на Уинбет. Сега нека обърнем внимание и на спортните предложения. Като начало нека отбележим, че брандът предлага възможности за залози на събития, които принадлежат на повече от 20 различни спорта. Феновете на футбол, тенис, баскетбол, бейзбол, хокей на лед и много други спортове могат да бъдат доволни от наличните условия. Освен изброените популярни спортове се предлагат и доста други, сред които събития на голф, дартс, ръгби, биатлон и други. Разнообразието на спортове и събития към тях е една от основните характеристики, които трябва да се изтъкнат за предложенията на родния букмейкър.

Winbet предоставя и възможности за спортни залози на живо. Те са обособени в отделен раздел, като към всяка едно събитие се предоставя и подробна информация в реално време. Тя оказва сериозна подкрепа на всеки, който залага на живо, понеже описва всичко случващо се от мача или състезанието. В допълнение на това показва и статистика на живо, която също е сред основните обекти за анализ от залагащите на спорт.

Спортните предложения на букмейкъра са сред най-добрите за страната и поради още два фактора - пазари и коефициенти. По отношение на първия, специалистите посочват Уинбет като един от букмейкърите с най-голям брой опции за залози. Те обаче нямаше да бъдат от толкова голямо значение, ако не бяха и високите коефициенти към тях. Оценките на независимите букмейкърски анализатори посочват, че Winbet се движи малко над средното ниво, когато става дума за предлагани коефициенти. Това е важен факт, понеже има много сайтове, които предлагат посредствени възможности за своите клиенти, а им обещават много повече.

Истинското лице на букмейкъра Winbet се изяснява, когато съберем всичко описано на едно място. Всички положителни качества на бранда го превръщат в удачен избор за спортни залози за мнозина. Компанията е направила всичко по силите си да предложи по-различни възможности в сравнение със своите конкуренти и изглежда, че е успяла. Winbet изисква единствено регистрация в сайта си, за да получите пълен достъп до всички бонус предложения и опции за залози на спортни събития. Нищо повече няма да ви бъде нужно, за да се насладите на вашите предвиждания за любимите ви спортни срещи.

Платена публикация