Досегашният помощник на Люпко Петрович и анализатор в ЦСКА Милош Крушчич ще застане начело на отбора. Това обяви в ефира на БНТ директорът при червените Кристиано Джарета. Според италианецът специалистът има качества да води тима. Петрович се раздели с ЦСКА в началото на седмицата.

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него", каза Джарета.

"Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата", добави италианецът.

Крушчич пристигна в началото на сезона и беше представен като анализатор. В много от мачовете обаче именно той водеше тима вместо Петрович, давайки указания на играчите.

"Решението за Николай Бодуров също е на Гриша Ганчев. Нещо се случи между тях и заради това футболистът не играе. Люпко Петрович сам напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си потенциал под негово ръководство. Някои от играчите тепърва навлизат във форма. Може би с различен подход към тези играчи нещата ще се случат".

Според италианеца той няма конфликт с бившия треньор Любослав Пенев. В последните часове се появиха спекулации, че бившият нападател е пред завръщане на "Армията".

Дневник