Холивудската актриса Шарън Стоун отхвърли схващането, че с възрастта жените стават все по-слаби и смята, че сега е идеалното време да публикува своите мемоари „Красотата да живееш втори път“.

„Пийпъл“ публикува откъси от интервюто на Шарън с Опра Уинфри, в което тя каза: „Мисля, че с напредването на възрастта изпитваме публичен натиск, при който хората се опитват да ни кажат, че стойността ни като жени е намаляла“.

Холивудската звезда обаче разкри, че вижда ситуацията съвсем различно.

„Мисля, че това е период от живота ни, когато сме най-ценни. Ставаме по-силни от всякога“, каза тя в интервюто.

Шарън Стоун наскоро отпразнува своя 63-и рожден ден. В седмото десетилетие от живота си тя се справя с нещата с голяма енергия и ентусиазъм. Скоро излизат нейните мемоари „Красотата да живееш втори път“. Според първоначалните впечатления книгата не е типична холивудска история, а в нея актрисата е брутално откровена за живота си, кариерата, любовта, изправянето на крака след болест и втория шанс за живот.

Шарън получи тежък инсулт през 2001 г. и възстановяването беше дълъг и труден процес. Тя трябваше отново да се учи да ходи и говори и всичко останало, за да може да функционира нормално и самостоятелно. /БГНЕС