Дилемата между удобното и красивото често се превръща във водеща причина за неефективни покупки или въобще отказ да изберем каквото и да е. В природата съществува баланс във всяко едно отношение и дамското бельо не прави изключение от този факт. Често се чудим кое точно да изберем, но тайната се крие в това, че то трябва да е и удобно, и привлекателно. Не е нужно някой да го вижда, за да изглежда добре. Важно е ние да се чувстваме самоуверени във всеки един детайл от нашето облекло, дори и ако само ние сме единствените, които му обръщаме някакво внимание.

Често изборът ни на бельо е съобразен с останалата част от облеклото ни. Ако обаче гардеробът ни вкъщи силно наподобява разнообразието от дамски дрехи в answear.bg, ще се наложи или да се снабдим с повече съчетания, или да си закупим мултифункционално бельо, което страхотно би допълнило чувството ни на самоувереност с всяка една визия. Какво бельо най-често избират жените – удобно, привлекателно или и двете?

Какъв размер бельо да изберем?
Бельото, което избираме, трябва да бъде напълно съобразено с нашите размери, а не обратното. Някои жени притежават дрехи, отделени в най-задните части на гардероба, носещи табелка „когато отслабна“, но това не бива да се прилага за бельото. То трябва да бъде точно преценено, защото в противен случай ще ви създаде излишен дискомфорт.
По-големият размер сутиен например не би подчертал по изключителен начин силуета на дамите и би създал погрешно впечатление, особено ако решите да се придържате към прилепнали по тялото блузи или рокли. Съществуват редица проучвания, според които по-малкият размер на сутиените, е една от причините за развитие на карцином на гърдата, което е опасно за здравето на всяка жена. Именно поради тази причина е добре да преценяваме предварително какво ще пасне най-добре на фигурата ни и няма да постави здравето ни в излишен риск.
Същото се отнася и за долната част на бельото ни. Прекалено стегнатите бикини намаляват възможността на кожата ни да диша, което е предпоставка за развитие на различни инфекции, и отново застрашава нашето благосъстояние. Ако изберем неподходящ модел, това пък може да предизвика известен дискомфорт, особено когато носим панталон или тясна рокля. Затова е важно не само какъв ще бъде размерът, но и съответния модел в зависимост от настоящите повод и облекло.

От какви материали трябва да бъде произведено?
Когато става въпрос за бельо, най-важното е то да бъде от материали, които са благосклонни към нашата кожа и могат лесно да бъдат поддържани. Основен приоритет е даден на памука като естествена материя, позволяваща свободно преминаване на въздуха през него и терморегулация. Също така намалява риска от развитие на инфекции и може да бъде изпрано с всякакви препарати, без да се притесняваме, че това ще увреди по някакъв начин тъканите.
Ако говорим за привлекателно бельо, често пъти избираме коприна или вискоза. Те създават усещане за естетика и красота на външния вид на бельото, което със сигурно би привлякло нечие внимание и би накарало жената да се почувства доста по-самоуверена.
Освен материята, обърнете внимание и на цвета, особено когато съчетавате със сравнително прозрачно облекло. Ако изпитвате затруднения при избора, в https://answear.bg/k/tya/drehi/belyo ще откриете огромно разнообразие от всякакви модели, цветове и материи, които биха удовлетворили всяко едно ваше желание. Заложете на качественото бельо и то ще ви се отплати занапред по един или друг начин.

Answear.bg