Джъстин Бийбър разкрива един от най-трудните периоди в живота си, когато е бил зависим от наркотиците. Поп звездата споделя, че се е стигнало до там, че охраната му постоянно е влизала в стаята му и проверявали пулса му, за да са сигурни, че е жив, разкрива каналът "Скандално" във vbox7:

27-годишният певец говори за своите преживявания от миналото в майския брой на GQ. В интервюто той споделя, че се чувства празен въпреки огромния си успех.

Канадският певец заяви, че е бил зависим преди няколко години.

 „Имах успеха си, но все още бях нещастен, изпитвах болка. И все още имам нерешени проблеми. Мислех, че успехът ще ми помогне “, продължава той.

В документален филм Бийбър признава, че на 13 години за първи път е опитал марихуана. „За мен това беше просто начин да се измъкна от всичко. Бях млад и експериментирах, като всички останали в бранша и света. Имах много пари, така че винаги се намираше някой, който да ми иска нещо ", споделя любимецът на тийновете.

Джъстин Бийбър сподели в Instagram, че е бил диагностициран с лаймска болест и с хронична мононуклеоза, която засяга кожата му, мозъчната функция, енергията и цялостното му здраве.