В неотдавнашно интервю за портала "Cheddar News" Аштън Къчър разкри, че е трябвало да бъде един от пътниците в полета на компанията за космически пътувания на милиардера Ричард Брансън, но съпругата му Мила Кунис го е разубедила.

Къчър, звездата от сериала "Двама мъже и половина", призна, че след разговор със съпругата си, актрисата Мила Кунис, е решил да върне билета за космически полет с "Върджин Галактик".

„Когато се ожених и се сдобих с деца, съпругата ми посочи, че може би не е разумно семейно решение да излетя в космоса, когато имаме малки деца, така че в крайна сметка върнах билета, който вече бях купил", призна Къчър.

Суборбиталният полет на британския бизнесмен сър Ричард Брансън, който беше отложен няколко пъти, беше успешно осъществен на 11 юли.

"Virgin Galactic" планира да проведе само още един тестов полет, преди да стартира търговски полети. Досега повече от 600 души са резервирали билети за 200 000 до 250 000 долара. Очаква се компанията да отвори скоро за продажби на билети, макар и на по-висока цена.

Въпреки че е променил мнението си поради притесненията на съпругата си, Къчър все още не се отказва от мечтата да излети в космоса.

„Един ден непременно ще го направя“, твърдо е решен актьорът. /БГНЕС