С благодарност за вярна служба в редиците на МВР полицаи от РУ - Нови пазар изпратиха в заслужен отдих колегата си Галин Господинов. В последния си работен ден като полицейски инспектор в „Охранителна полиция“ и в деня на навършване на 60 години Господинов прекрачи прага на РУ- Нови пазар като служител за последно, съобщиха от пресцентър на ОД МВР.

Днес пред целия състав началникът на полицейското управление гл. инсп. Веселин Райнов  благодари на Господинов за отговорното поведение и отношение към службата. „За мен беше чест и удоволствие да работя с човек като Господинов - отдаден на работата, стриктен и позитивен“, допълни Райнов.

Галин Господинов има 21 години стаж в системата на МВР. През 2001 година е започнал като младши автоконтрольор. Три години работи на пътя, като две тежки катастрофи със загуба на човешки животи, които е отработвал, са най-тежките спомени в кариерата му. След това 10 години Господинов работи в „Миграция“, а през 2016 година започва като полицейски инспектор в участък Каспичан към РУ - Нови пазар. През годините е награждаван е 12 пъти.

Днес, в последния работен ден директорът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Георги Гендов му връчи  награда от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков “Почетен знак ІІІ степен” на МВР.  „На всички вас, колеги, на които предстои момент като този искам да кажа, че нашата работа винаги е била с една цел – да помагаме на хората. Благодаря, че работих с вас“, каза Галин Господинов.

ШУМ.БГ