Спортни клубове от Шумен се обединяват и започват благотворителни иницативи „Предай добро за Ники“ за подкрепа на Николай Чолаков, който пострада при автомобилна катастрофа през 2018 г. и се нуждае от средства за възстановяването си.

Първата от инициативите в подкрепа на Ники бе вчера. Клубовете по кик бокс „Шуменска крепост“, по борба „Мадарски конник“ и по ММА „ММА-Шумен“ направиха обща тренировка, на която присъства и Ники.

„Спортът ни възпитава да се борим, и да не се отказваме. Това прави и Ники. Той не спира да се труди и бори, за да постигне целта си – да проходи отново. Ние се възхищаваме от неговата борбеност и искаме според силите си да му помогнем“, казват от трите клуба.

Инициативите на спортистите ще продължат, като към трите клуба инициатори на събитията, ще се присъединят и още. На 28 януари 2023 г. те планират открити тренировки в различни спортове за всички без значение от пол и възраст в зала „Арена Шумен“.

А всеки, който желае и има възможност да помогне на Николай Чолаков, може да го направи, като дари средства по сметката му:

Банка ОББ, клон Шумен
IBAN: BG83UBBS80021031519850
Титуляр: Николай Димитров Чолаков

P PayPal
nikodimas3@gmail.com