„За последните 10 месеца сме увеличили сериозно парите за земеделие - от 900 млн. на над 4 млрд. лева“, заяви бившият премиер и водач на листата на ПП-ДБ в Шумен акад. Николай Денков по време на откриването на офиса на „Продължаваме Промяната“ в Нови пазар.

Той изтъкна, че ако България се управлява правилно, има пари за всички и хората могат да живеят по-добре тук, а тези, които са емигрирали, могат да започнат да се връщат. „Това беше нашата мечта преди 2 години и половина, когато създадохме ПП. А в управлението показахме, че може да се вдигне минимална заплата, да има пари за образование, здравеопазване и грижа за хората“, добави Денков.

Над 80 процента от хората не са доволни от състоянието на страната - това, което наричат стабилност. Хората искат промяна. Нека тези хора, които искат промяна, да го направят в изборния ден и да гласуват, призова той.

„Ние сме държавата - ако ние не правим нищо за нея, как можем да искаме и да очакваме да получим? От нас зависи. Затова съм тук и призовавам хората да гласуват“, каза кандидатът за народен представител на ПП-ДБ от Шумен Захари Борачев, който е земеделец, животновъд и любител пилот.

Утре, на 24 май, акад. Денков и кандидатите за народни представители на ПП-ДБ за региона ще се включат в шествието от 10:00 часа от площад „Кристал“ по повод празника на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

От 12:00 часа Николай Денков ще разговаря с граждани на бул. Славянски 26 (на пешеходната алея между Руски паметник и пл. Кристал).

Пресцентър на Продължаваме промяната - Шумен