Скъпи симпатизанти и избиратели на ДПС в Област Шумен, ние като една национално отговорна и европейски призната българска партия се обръщаме към Вас и към всички български граждани с призив да ни подкрепите на 09.06.2024 г. на предстоящите избори за представители в Европейския парламент и за народни представители в Народното събрание.

На тези избори в нашия Манифест ние на висок глас призоваваме всички заедно да обновим България и Европа! Политиките, зад които ние заставаме, ще донесат сигурност, просперитет и перспективи за национално и личностно развитие на всеки един български гражданин. Изпълнението на тези политики е възможно само при национално обединение, национална визия за развитие и обединени усилия на българските граждани.

За Движението за права и свободи водещ принцип е да бъде ЗАЕДНО С ХОРАТА.

За нас няма съмнение, че бъдещето на България са българските граждани. Затова на преден план извеждаме демографската политика през здравеопазване, социални дейности, образование, култура и инвестиции на местно ниво.

Следващите  ни основни  приоритети  са  сигурността и защитата на българските граждани, на техните права и свободи чрез върховенство на закона. Всичко това трябва да бъде подплатено със  значителни инвестиции и ускорено икономическо развитие на страната.

Това е напълно постижимо, ако имаме национално отговорно поведение и преосмислим характера и предимствата на коалиционните управления като основен инструмент на действащата демокрация в Европейския съюз. Вече на всички е пределно ясно, че бъдещото развитие на страната ни задължително преминава през коалиционна форма на управление.

Ние от ДПС сме  напълно подготвени за това.  С политически реализъм и прагматизъм се противопоставяме на демагогията и популизма. Затова за нас е изключително важно да отстояваме своите принципи и ценности, да изпълняваме ангажиментите си към своите избиратели и да работим за функционирането на институциите без корупция и отвореност към гражданите.

В нашия Шуменски избирателен регион ние се явяваме пред Вас с една листа, изградена изцяло от местни хора, заредени с много младежки ентусиазъм и подготвеност. Силно вярваме, че с този екип отговаряме на Вашите очаквания и на новия порив в равитието на партията ни. Защото ДПС е партия на бъдещето, така както младите хора са бъдещето на Родината ни. Затова задно с Вас, заедно с хората ще обновим България и Европа!

Гласувайте за ДПС с номер 28 в бюлетините за Народно събрание и за Европейски парламент!

Бъдете здрави, силни и щастливи !

Искрено Ваша Айсел Руфад!   
Заместник-председател на ДПС
Председател на Областния съвет на ДПС-Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление !