Уважаеми съграждани, приятели, симпатизанти и съмишленици,

предизборната кампания за народни представители, която за мен беше първа, приключи, времето за агитация свърши. През тези дни пропътувахме стотици километри, за да стигнем и до най-отдалечените места в Шуменска област и да чуем от извора кой от какво има нужда, от какво е недоволен, каква несправедливост го е огорчила, къде не е намерил помощ. Срещахме се с хората, за да им разкажем ние какво можем да направим за тях, ако получим доверие, да им дадем кураж. Те ни отделиха от времето и вниманието си, за което им благодарим!

Чухме и критика, и наставления, и пожелания за успех, и поръчения. Имаше, разбира се, и носталгия по отминали времена. Проблемите са много, повечето затлачени от години, едни зависят от местната управа, други обаче не могат да намерят решение без помощта на държавата и промени в законодателството, а точно това е работата на народния представител. В БСП имаме най-добрата политическа програма, имаме и най-мотивираните експерти, които да я реализират.

Така че, уважаеми съграждани, ако искате в парламента да има депутати, които ги е грижа за здравето на хората, за образованието на децата и студентите, за доходите на работещите и пенсионерите, за числеността на нацията, за националните ни интереси като държава, за мира в  България и Европа, ако искате да планирате бъдещето си и бъдещето на децата си - гласувайте с номер 24 в бюлетината.

Ако ви е писнало да слушате едни и същи обещания и нищо да не се променя, гласувайте с № 24. Ако не искате повече сглобки, некоалиции и други противоестествени политически комбинации, каквито отново се задават на хоризонта, гласувайте с № 24. Нека не забравяме, че БСП се е  доказала като социална партия и винаги, когато е била във властта - самостоятелно или в коалиция, икономиката е имала по-добри показатели и хората са живели по-сигурно. 

Ако не искате да получите още от досегашното, не ходете за гъби в неделя, идете до урните и гласувайте - за когото и да е, но гласувайте, само така можем да победим купения вот, който решава нашето бъдещето, но без нас. Всеки действителен глас е от полза за демокрацията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър на "БСП за България" - Шумен