Борсите за залози са едно от нововъведенията, които все повече хазартни компании се стремят да интегрират в своите предлагани услуги. Принципът на залагане е сходен с този на традиционните залагания, но наличието на съществени разлики превръщат тази услуга в толкова интригуващо място. Борсите за залози са способът, чрез който обикновеният потребител се превръща в главно действащо лице в спортните залози. Статичното наблюдаване на предварително определени коефициенти остава в миналото. Щафетата е във вашите ръце!

Как работят борсите за залози?

Най-общо казано, тази иновация замества нуждата от букмейкър, който да определя различните коефициенти за дадено събитие, а дава право на потребителите да залагат помежду си. Сходствата с класическото залагане са, че определено не липсва риск и отново имаме дадена парична инвестиция от страна на потребителя. Съществената разлика обаче е, че залогът може да бъде направен „в подкрепа“ или „против“ настъпването на даден изход от събитието, предоставен от друг играч. По този начин, вие залагате срещу други клиенти, а не срещу конкретен букмейкър.

Залозите „ЗА“ и „ПРОТИВ“ – умееш ли да рискуваш?

Както вече споменахме, възможността да се изправиш срещу своеобразни „конкуренти“ в спортните залози е уникална сама по себе си. Правото, което играчът на борсата получава, е да се съгласи или да оспори даден залог. Избирайки  залога „ЗА“, той се смята за печеливш, ако даденото събитие се изпълни. Спирайки се на „ПРОТИВ“, вие печелите при неизпълването на дадено събитие. Възможността да се избере срещу конкретен изход е основна разлика с традиционните букмейкъри и сериозно преимущество за компаниите, предлагащи този вид услуга услуга (напр. BetWinner онлайн). Важно уточнение е, че потребителят има право да не се съгласи с предоставените му възможни коефициенти, а да определи свой такъв, който да предостави като възможност на останалите играчи. Под колоната „ЗА“ се намира най-високият възможен коефициент за изпълването на дадено събитие, а под него е упомената и максималната сума, която може да бъде заложена. Аналогично се отнася и за залог в колоната „СРЕЩУ“, а за да предложи свой собствен залог, клиентът избира колоната вдясно и упоменава своето предложение и колко точно е склонен да рискува.

Нелимитирани печалби

Коефициентите, с които клиентът на борсите за залози борави са по-високи от стандартните, което в началото може да подбуди леки съмнения. Причината за това е, че компаниите не печелят от конкретните залози на потребителите, а просто получават борсова комисионна, която се приспада при изплащане на наградата. Важна подробност е, че при борсата за залози се изключва възможността определен клиент да бъде лимитиран с цел ограничаване на неговите печалби - често срещана практика в други компании. Единственият вариант за рестрикция на използвания акаунт е при неспазване и нарушаване на правилата.

Първи стъпки

Алтернативата, която борсите за залози предлагат, е не само интригуваща новост, но и истински шанс да рискувате срещу други играчи при много по-изгодни условия, които можете и сами да определяте. Ако вече сте готови да се потопите в това приключение, ще са ви нужни само няколко клика в оптимизираната система за депозит на BetWinner, за да добавите желания капитал и да стартирате. Вариация от най-популярните световни спортове очакват най-смелите кандидати. Това е чудесна възможност за „стратега“ във вас, която не бива да изпускате.