Букмейкърите стават все по-креативни по отношение на всичко онова, на което можем да заложим в свободното си време. Кой ще бъде следващият президент? Кой ще спечели “Евровизия”? Кой ще вземе следващия “Оскар” за водеща мъжка роля? Бетинг операторите вече предлагат коефициенти за всички тези въпроси и това не учудва никого.

Но знаехте ли, че вече имате възможността дори да заложите на… времето? Да, точно така. Това може да се направи в платформата на един от известните руски букмейкъри. Вижте тук експертно ревю за 1xbet и добийте по-ясна представа какво можете да очаквате от тази компания за спортни залози и казино.

Да заложиш на времето - и това ли е възможно?

Вече да. 1xBet е един от букмейкърите, които позволяват да направим дори най-ексцентричните прогнози. Включително и това какво ще бъде времето при някое от големите международни летища.

Ако ви е станало скучно от повечето стандартни залози, които правим всеки ден, това определено е една любопитна опция. Вероятно ще се учудите, разбирайки колко много хора се опитват да правят подобни предвиждания на ежедневна база.

Как да имаме висока успеваемост при залози за времето?

Разбира се, първият и най-очевиден съвет е да следите температурата и времето, опитвайки се сами да предвидите какво ще се случи. Имайте предвид, че много от прогнозите за времето не се оказват успешни, което е добра причина да ги игнорирате и да направите опит сами да дадете успешна прогноза.

Обръщайте внимание и на знаците, които атмосферната обстановка ви дават. Някои птици, например, летят по-ниско до земята, когато предстои валежи от дъжд. Същевременно домашните котки могат да започнат да се крият в гардероба, когато усетят, че наближава буря с гърмежи и светкавици.

Облаците са друг “инструмент”, който може да ви послужи да отгатнете какво ще бъде времето. Има хора, които могат да “четат” прогнозите, гледайки подреждането на облаците в небето. Това не е лесно, но с времето може и да се научите да го правите.

Какво друго предлага 1xBet?

Най-големият руски хазартен оператор определено предлага доста любопитни варианти, що се отнася до по-нестандартните залози. В това число влизат класически игри като “камък-ножица-хартия” и “ези или тура”. Те са съвсем семпли като концепция, но всички ги познаваме повече от добре. Ако ви се доиграе нещо такова, то определено в 1xBet можете да откриете много възможности.

Има ли смисъл от този тип залози?

Щом има хора, които ги практикуват, значи смисъл има. Нашият съвет е все пак да не разчитате единствено на тях, за да приключите с добри печалби. По-скоро можете да ги практикувате като допълнителен адреналин, когато не ви се прави нещо различно. Интересни са, няма спор, но тук хазартният елемент е наистина голям.