Преди го наричахме “права колонка”, но днес му казваме “акумулатор”. Обяснено най-просто, това е сборът на няколко спортни събития в нашия фиш, чиито краен изход ще се опитаме да познаем. Това никога не е лесно, защото всяка една грешка е фатална за цялата колонка, но за сметка на това, умножените коефициенти ни предоставят възможността за страхотна печалба. Особено и когато заложената от нас сума е по-висока.

Различни хазартни оператори вече обръщат по-специално внимание на акумулатора като метод за залагане. Букмейкърът Bwin, например, предоставя на клиентите си специалната оферта Combi Boost. Вашите Bwin бонуси можете да вземете от следния адрес: https://efirbet.com/bwin-bonusi/.

Какво точно е акумулаторът при спортните залози?

Решавайки, че искате да изпробвате уменията си в няколко различни срещи едновременно, например - повече от три или четири, вие правите залог тип “акумулатор”. Колкото повече мачове имате във фиша си, толкова по-голяма би била и крайната ви печалба, тъй като коефициентите на отделните срещи се умножават един с друг. А след това и със залога ви. Вижте още по темата.

Къде можем да сбъркаме при залозите тип акумулатор?

Както вероятно и сами се досещате, колкото повече събития имате добавени във фиша, толкова по-голям е шансът нещо да се обърка и да загубите цялата колонка. Поради това не ви съветваме да играете повече от максимум 4-5 събития. Чисто статистически, повечето акумулатори с повече от тази бройка мачове се провалят.

Добри съвети при залози тип акумулатор

Винаги съветваме нашите читатели следното: избирайте не коефициентите, а отборите. Или с други думи, само защото дадена среща би ви донесла голям успех заради високия си коефициент, това не означава, че тя е подходяща да попадне в колонката ви.

Когато избирате срещи за своя акумулатор, водете се не само от коефициентите, но и от реалните прогнози за дадения двубой. Наистина ли има висок шанс мачът да приключи точно по този начин? Какви са вероятностите за неприятна изненада? Какво казват повечето анализатори, те съгласни ли са с вас? Задайте си някои от тези въпроси преди да пуснете акумулатора си в действие.

Тук обаче е моментът да ви напомним нещо друго - с цел да избегнете рискове, не посочвайте мачовете с възможно най-ниски коефициенти. Няма смисъл да рискувате, ако в крайна сметка печалбата ви няма да е особено висока.

И не на последно място, струва си да ви припомним това - винаги правете добро проучване за срещите, които възнамерявате да играете. Четете анализите в специализираните сайтове и следете новините около отборите, на които възнамерявате да заложите. Не забравяйте, че дори една контузия или наказание на ключов играч могат да объркат плановете ви.

Заключение - струва ли си да играем акумулатори?

Определено “да”. Ако един акумулатор е добре направен, подкрепен и с достатъчно солиден залог, този тип колонка може да ви донесе впечатляваща печалба. Разбира се, рисковете остават високи, защото всяка грешка може да бъде наказана. Понякога в хазарта обаче е така - трябва да си поиграеш със собствените си нерви, за да грабнеш голямата печалба.