Т.нар. “бързи залози”, предлагани от българския букмейкър Палмс Бет, са изключително популярни сред играчите в последно време. Те са значително по-различни от стандартните залози, които обикновено правим при предпочитания от нас оператор. В този текст ще говорим именно за тях и за всичко, което ги различава от обичайното в света на онлайн хазарта.

Бързи залози на Palms Bet - какво представляват те?

Бързите залози на Palms Bet представляват въображаеми дуели, състоящи се между реално съществуващи футболни отбори. С други думи, познати на играчите тимове се срещат един срещу друг, но в един далеч по-различен смисъл.

Нека го обясним възможно най-просто.

Представете си, че отборите на Лудогорец и Арсенал имат мачове през уикенда. Лудогорец ще играят в българската Първа лига, а Арсенал - в местната Висша лига. Palms Bet обаче ги изправя един срещу друг в секцията “Бързи залози”. Но как точно преминава този сблъсък?

Логиката е съвсем проста. Който отбележи повече голове в своята среща ще спечели и двубоя в бързите залози. Иначе казано, ако Лудогорец вкара три попадения на Ботев, а Арсенал вкара само два гола на Лийдс, тогава Лудогорец побеждава в бързите залози с резултат 3:2. Разбрахте го, нали?

В бързите залози на Palms Bet има и възможност да заложите на равенство. Както вероятно се досещате, равенство ще има когато двата участващи отбора отбележат един и същ брой голове в своите мачове.

Изцяло хазартни ли са бързите залози?

Някои фенове на залозите вече дискутират помежду си, дали бързите залози на Palms Bet не са твърде хазартни сами по себе си. Все пак, тук не залагаме по стандартния начин на два отбора, изправящи се един срещу друг. Въпросните състави всъщност играят с напълно различни съперници, което малко усложнява ситуацията.

Нашето мнение е, че хазартният елемент тук със сигурност е увеличен, но все пак има известно познавачество, което може да се направи от страна на играчите.

Макар и един срещу друг по един фиктивен начин, тези отбори имат реални мачове с истински съперници, които могат да се прогнозират. Нужно е единствено да им бъде обърнато внимание индивидуално и да се направи коректното предвиждане.

Защо играчите харесват толкова бързите залози?

Със сигурност това е нещо ново за българския пазар, като досега не бяхме виждали подобен формат при родните бетинг оператори. Съвсем нормално е залагащите да изпитват повишен интерес към бързите залози.
Ние сме на мнение, че този формат предлага един по-особен адреналин на играчите. Когато играем една среща в бързите залози, ние реално трябва да следим случващото се в два мача - всеки един на двата тима. Това прави тръпката още по-голяма, имайки предвид, че трябва да следим кой от двата отбора ще отбележи повече голове в своя мач. Препоръчваме ви да пробвате, защото кой знае - може би бързите залози ще се окажат новият ви любим метод за залагане.