Любителите на спортните залози, особено на тези, свързани с футбол, имат пред себе си някои отлични възможности. В днешно време букмейкърите се надпреварват да предлагат апетитни промоции и оферти, като това е провокирано от голямата конкуренция помежду им. Пазарът става все по-наситен, което принуждава операторите да стават все по-изобретателни по отношение на своите маркетингови похвати.

Какво предлага Winbet?

Като пример в този текст ще ви дадем някои от предложенията на българския хазартен оператор Winbet. Това е млада компания, която обаче набира все по-голяма скорост в битката за нови клиенти. Вземете своя Уин Бет бонус и изпробвайте късмета си!

Един от най-апетитните за играчите бонус сегменти на Winbet е т.нар. Super Jack. Тук всеки един от потребителите на оператора може да се бори за голям джакпот на стойност 50 000 лева. Да се спечели Super Jack обаче определено не е лесно - за целта трябва да познаете всички 11 футболни срещи, които букмейкърът е задал за конкретния тираж.

Ако познаете съответно 10, 9 или 8 срещи, можете да спечелите суми от 50 до 5 000 лева. Имайте предвид, че ако има друг потребител, познал същия брой мачове като вас, тогава печалбата ще бъде разделена помежду ви.

В случай че имате късмета да спечелите награда от Super Jack, призовата сума ще бъде добавена към акаунта ви до максимум 24 часа.

Има ли подобен джакпот и при други хазартни оператори?

Да, има и други букмейкъри, които предлагат на потребителите си възможност да се борят за футболен джакпот.

Пример за това е Palms Bet и тяхната инициатива “Джакпот Супер 15”. Тук размерът на джакпота е значително по-сериозен - цели 500 000 лева. По-сложно обаче е и условието, защото трябва да познаете крайния развой не на 11, а на 15 футболни срещи. Ако познаете с един по-малко - 14, тогава също ще спечелите отлична награда в размер на 10 000 лева.

Мога ли да правя повече по една прогноза на мач?

При този вид джакпот игри букмейкърите обикновено предоставят възможността да направите повече от една прогноза за дадена среща. Например - да дадете прогноза от равенство и победа за госта, с което да покриете две от три опции за конкретния мач. Имайте обаче предвид, че за всяка добавена опция се увеличава таксата, която заплащате, за да участвате в битката за джакпота.

Футболен джакпот - струва ли си да се пробвате?

Спечелването на подобен джакпот със сигурност не е лесно, защото операторите изискват от вас да познаете крайния развой на твърде много срещи. Разбира се, бихте могли да увеличите опциите си за прогноза при някои от мачовете, но това би ви коствало и по-голяма входна такса за участие.

Ние все пак смятаме, че битката за подобен джакпот е тръпка, която си струва да потърсите. Вярно е, че ще ви е нужен много късмет, за да се поздравите с победа, но пък в хазарта винаги е така - понякога трябва да рискувате повече, за да спечелите мечтаната голяма печалба. А тук наградният фонд е наистина внушителен.