Със съобщение на официалния си сайт ЦСКА засвидетелства подкрепа към треньора Любослав Пенев, само часове след като той съзря вътрешна атака при червените. От клуба обявиха, че "собствениците, оперативното и техническо ръководство, както и служителите" са зад Пенев.

"Категорично заявяваме позицията си, че сме зад Любо Пенев и силно вярваме, че с роден победител като него начело най-доброто за клуба ни тепърва предстои", написаха в официалния си сайт от ЦСКА. "Всички ние, нито за миг не сме се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна личност като него са правилният избор да бъде начело на ЦСКА".

'Доброжелателите" ни обаче не мислят така. Ровят, лъжат, фантазират, интригантстват Прекалено са малки и нищожни за да им обръщаме специално внимание", се казва още в съобщението.

По-рано през деня Пенев каза на пресконференция, че има човек или хора в ЦСКА, които целенасочено изнасят вътрешна информация, която може да навреди на отбора. "Това е информация, филтрирана към определени журналисти, от хора, които работят в ЦСКА, получават заплати в ЦСКА, но работят срещу клуба и само и единствено в свой личен интерес. Това е моето заключение. Този или тези, които изнасят тази информация, не са от ЦСКА."

В четвъртък червените се изправят срещу "Лиепая" в Лигата на конференциите.

През миналия уикенд ЦСКА загуби с 0:4 от "Лудогорец" в среща за Суперкупата на България.

Дневник