Треньорът на "Левски" Живко Миланов има подкрепата на ръководството на клуба и няма да бъде използван като "бушон". Това каза собственикът на сините Наско Сираков в обръщение към феновете. Това се случва часове след поражението от "Арда" с 0:2 на стадион "Георги Аспарухов".

Загубата на сините отбеляза първият случай в историята им, в който губят три пъти поред на старта на сезона.

"Обръщам се към вас и заявявам с цялата си отговорност подкрепата към наставника на тима Живко Миланов. Както от моя страна като мажоритарен собственик на акциите на ПФК "Левски", така и от страна на ръководството на клуба. В своята над 107-годишна история "Левски" винаги е показвал и доказвал, че се различава от другите клубове. Така ще бъде и сега."

За втори път в рамките на седмица сините разпространяват съобщение за треньора. След загубата във Враца от "Ботев" "Левски" опроверга медийни информации за това, че ще уволни наставника. След третата загуба обаче феновете на сините вече изразяват недоволство спрямо Миланов.

"Живко Миланов остана верен на "синята" идея в най-трудните моменти от историята на клуба и няма да бъде използван като "бушон" след неуспешния старт на новия сезон", гласи съобщението на Сираков.

Собственикът на клуба призова феновете да подкрепят отбора.

"Убеден съм, че както той, така и неговият щаб заедно с футболистите искат да се върнем на пътя на победите. Затова те се нуждаят и от вашата подкрепа! Заедно ще преминем през трудните мигове."

Следващият мач на "Левски" е в събота от 21 ч. срещу "Царско село".

Дневник