Оставам на боксовия ринг. Смятам, че имам какво още да дам на боксовите фенове, имам много сила и съм зареден. Презареждам се много бързо".

Това каза боксьорът Кубрат Пулев, който не мисли да прекратява кариерата си, въпреки че навърши 40 години. Стартирането на анонсиран от него политически проект засега се отлага.

"Нямам крайни мераци... Ако бих могъл да бъда полезен за българския народ, то бих могъл да помогна с много. Бих бил политик, който отстоява интересите на народа. За мен България е много по-голяма любов от бокса. Готов съм не само да жертвам себе си, в името на България и българския народ. Не съм решил на този етап. Може би, някой ден. Българската политика в момента е на дъното

"Чаках една контузия в рамото да отшуми и вероятно ноември ще направим един мач в Щатите", коментира Пулев пред Нова телевизия.

"Моите адмирации за олимпийците ни. Ставам и им се покланям за това, което сториха. Много хора ще кажат, но фактите са си факти - имаме олимпийски шампиони. Голям успех за България, радвам се, че българите го оценяват".

Дневник