Най-успешният треньор в модерната история на "Левски" Станимир Стоилов е дал съгласие да се завърне в клуба, съобщи фенската организация "Ултрас Левски". Запалянковците обявиха във "Фейсбук", че са провели разговори със специалиста, който е поставил само едно условия - редовно плащане на заплати на футболистите.

Разговори между Стоилов и "Левски" бяха водени през лятото, докато клубът очакваше евентуална сделка с английския бизнесмен. Тогава мажоритарният собственик на сините Наско Сираков съобщи, че при провал с Диксън завръщането на Стоилов ще е трудно.

"През изминалата седмица по наша молба проведохме среща с единствения за нас човек, който в този момент може да вдигне както нивото на играта на футболистите, така и да внесе тъй необходимия положителен заряд сред привържениците на "Левски", съобщиха от "Ултрас Левски".

"За наша радост той (Стоилов) изрази готовност да се завърне в отбора на сърцето си и единственото условие, което поставя е финансова сигурност и редовно изплащане на заработените заплати на футболистите. Не неговата, а тези на играчите му. Нищо повече от това".

По информация на "Дневник" на очакваното Общо събрание на "Левски" се очаква да се увеличи присъствието на спонсора Palms Bet. Според различни информации именно компанията може да осигурява заплатата на треньора.

Дневник