Живко Миланов вече не е старши треньор на "Левски". Ръководството на клуба съобщи, че ще се съобрази с желанието на наставника, който обяви, че подава оставка след загубата с 1:3 от "Ботев" (Пловдив) в петък.

"Надзорният и Управителният съвет на "Левски" на съвместно заседание взе решение да се съобрази с желанието на наставника на представителния отбор Живко Миланов да се оттегли от поста", се казва в съобщение на клуба.

Сините са с четири загуби в пет мача от началото на сезона в Първа лига. Ръководството на клуба смята, че лошите резултати не са по вина единствено на Миланов: "Изказваме огромната си благодарност към него за това, че пое изключителната отговорност да застане начело на отбора в безспорно най-тежкия момент в историята на клуба. Убедени сме, че лошите резултати от началото на сезона не трябва да бъдат приписвани единствено на Живко Миланов."

От клуба съобщиха още, че разговорите за нов старши треньор ще започнат в началото на следващата седмица. Следващият мач на сините е срещу "Берое" в събота.

Дневник