Кристиано Роналдо остана на скамейката на резервите на Ювентус за първия мач от сезона в Серия А - гостуване на Удинезе. Португалецът се появи в 60-ата минута на терена, но не успя да предотврати загубата на две точки - 2:2, които си бяха "собственост" на отбора му.

Юве дръпна набързо с 0:2 с голове на Пауло Дибала (3) и Хуан Куадрадо (23). Нещата изглеждаха под контрол за гранда. Но сценарият не бе прочетен от домакините, които през второто полувреме тръгнаха смело напред и стигнаха до равенството.

Двама бивши играчи на Уотфорд - побратимения английски отбор на Удинезе с едни и същи собственици, върнаха паритета. Първо Роберто Перейра от дузпа намали, а 7 минути преди края Деулуфеу изравни.

В 95-ата минута Роналдо вкара страхотно попадение с глава, съблече се и празнува бурно победата на своя отбор, но след дълго разглеждане ВАР отмени попадението и празненствата бяха напразни.

След мача спекулациите в онлайн издания в Италия бяха, че Роналдо е поискал да не играе, защото желае трансфер.

Спортният директор на Юве Павел Недвед обаче коментира:

"Не търсете сензации, Роналдо остава при нас. Решението да е резерва днес е на треньора Алегри, съгласувано с играча. Търси се по-дълга почивка за него."

Дир.бг