Мачове от Националната футболна лига (НФЛ) ще бъдат излъчвани в каналите на платения пакет "Макс спорт".

През новия редовен сезон отборите ще изиграят по 17 двубоя, а в ефира на спортните канали на А1 ще влязат по два мача на кръг - от 20.00 и 23.00 часа в неделя вечер. Началото ще бъде поставено с двубоя между "Питсбърг стийлърс" и "Бъфало билс" от 20.00 часа на 12 септември. Веднага след края започва мачът между "Канзас сити" и "Кливланд браунс".

Редовният сезон завършва на 9 януари 2022 г., а седмица по-късно започват плейофите. Кулминацията в сезона на НФЛ е Супербоул, насрочен за 14 февруари в Ингълууд, Калифорния.

"Много сме щастливи, че "Макс спорт" е първата българска спортна телевизия, която ще зарадва феновете на американския футбол с преки излъчвания на мачовете от редовния сезон, плейофите и едно от най-големите телевизионни спортни събития - Супербоул. Придобиването на правата за излъчване на НФЛ от А1 е поредната стъпка към спазването на обещанието ни да предлагаме на нашите клиенти ексклузивно спортно съдържание с най-високо качество, задоволяващо всеки вкус", заяви Симеон Донев, старши директор "Маркетинг" в "А1 България".

Дневник