Ако някога сте се чудили дали да използвате бонус на даден букмейкър, нека помогнем с отговора: да. Има много причини да се предлагат най-различни промоции, но идеята винаги е била една и съща – удоволствието от играта да се случва с минимален риск. Основната политика отдавна е насочена към самите потребители. Ако разгледаме малко по-подробно секцията на bWin бонус за регистрация ще открием, че този оператор дава бонуси на своите нови клиенти, като всеки има свободата да се възползва от нея или да не го прави.

Експертите отдавна забелязват, че все повече клиенти разглеждат страницата с промоции и това не трябва да ни изненадва, когато не се използват личните средства, но при изпълнение на общите условия се запазват инкасираните печалби – трудно бихме открили негативи. Подчертаваме, че самите средства за игра, не могат да се изтеглят веднага, но това едва ли притеснява почитателите на тази индустрия.

Както виждаме от заглавието, букмейкърът има и много други бонуси, които могат да накарат един почитател да се наслади на истинската игра. Какво точно представлява бонуса Combi+? Както се досещате, става въпрос за специални прогнози, които обаче се посочват от самия букмейкър. Идеята е, че брандът избира една прогноза за три срещи, например три отбора, които ще играят в един календарен ден да спечелят.

Какъв точно е бонусът тук? Ако сте запознати с платформите за спортни прогнози, трябва да знаете, че комбинираните залози позволяват на един клиент да направи минимален залог, но същевременно да събере коефициентите на всички срещи в едно. Тук обаче има една подробност, колкото по-висок е броят на срещите, толкова по-висок е и рискът.

По-важното в тази секция е, че самите коефициенти са завишени значително от букмейкъра, като броят на срещите и самите прогнози са особено разумни. Обърнете внимание, че те са налични за всеки ден и се обновяват с нови, следователно феновете трябва да следят тази секция. Най-вероятно може да сте виждали и другата популярна промоция, която носи името Price Boost – повишаване на коефициента и съответно на инкасираната печалба.

За разлика от горната посочена, тук ще открием, че прогнозите са само за една среща и най-често с един изход. Например даден отбор да победи или даден играч да отбележи гол в срещата. Същите залози могат да се направят и като обикновени, но тогава коефициентът е стандартен. Както вече забелязвате, някои промоции не са обвързани със средства, а с по-добри условия. Това обаче не пречи на запалянковците да ги използват, защото разликите са осезаеми.

Как може да подобрите своя поглед над играта? Със сигурност трябва да знаете, че дори и да имате високи шансове, те все пак остават шансове, нито един букмейкър няма да гарантира успех. Ето защо и винаги има един много важен призив – този за отговорна игра. Все пак винаги може да обърнете внимание на анализаторските платформи, където се качват различни прогнози, като за тях се използва статистика и някои особени математически модели.

Най-важното е, че се предлагат напълно безплатно за почитателите, но с една подробност – дори те не могат да гарантират успех. Спортът е изпълнен с обрати и точно това го прави толкова вълнуващ. Понякога и слабите отбори могат да изненадат феновете си, както сме виждали не веднъж. Въпреки това е видимо, че този бранд определено има поглед над играта и няма да разочарова феновете си. Списъкът с промоции тук не е никак малък и винаги ще има атрактивни предложения, които да спечелят вниманието на почитателите.