ПСЖ вече е започнал разговори със Зинедин Зидан и ще се насочи към него, ако настоящият треньор на тима Маурисио Почетино реши да напусне в посока "Манчестър юнайтед", твърди ESPN. Френският вестник "Паризиен" също съобщава, че Зидан е основен фаворит за поста и е готов да поеме ПСЖ.

Според испанския вестник "Марка" футболистите на френския клуб вече вярват, че французинът, който напусна "Реал" (Мадрид) в края на миналия сезон, е фаворит за нов треньор на ПСЖ. Ден по-рано BBC съобщи, че Зидан няма интерес да стане мениджър на "Юнайтед".

Aнглийски медии съобщават, че се увеличава вероятността Маурисио Почетино да напусне ПСЖ, за да поеме "Манчестър юнайтед". "Дейли Телеграф" твърди, че треньорът е в конфликт с ръководството на френския клуб и най-вече със спортния директор Леонардо, не се чувства добре във Франция и иска да се върне във Висшата лига. Според "Дейли Експрес" Почетино вече е в контакт с ръководството на "Юнайтед". Ако се стигне до споразумение, "червените дяволи" ще трябва да платят 10 млн. паунда неустойка на ПСЖ за треньора.

"Юнайтед" уволни Оле Гунар Солскяр след поредица от слаби резултати, а временен мениджър на тима е Майкъл Карик.

Дневник