Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков очаква от следващия сезон тимът да се бори за титла и купа. Според него още от Нова година сините ще изглеждат по различен начин. Това каза Сираков при откриването на фен магазин на клуба в Бургас.

"След Нова година феновете ще гледат съвсем различен "Левски", а от лятото "Левски" ще се бори на всички фронтове", каза Сираков.

В момента сините са осми в Първа лига, а голямата им цел през сезона е стабилизиране и борба за Купата на България. Именно този турнир дава право на участие в европейските турнири.

"Аз искам повече от феновете купа. За мен Купата на България винаги е била десерт, а основното ядене е шампионската титла - до две години", добави Сираков.

За прехвърляне на акциите и участието на феновете в собствеността на клуба Сираков каза: "При 20 000 левскари ще прехвърля акциите с огромно удоволствие, но не искам да определям бройката. Казах на всички фенове на срещата, че 20 глави мислят по-добре от една. Аз не искам да определям бройката на феновете и парите, които ще дават. Притежателите на членски карти - всеки да си каже мнението. Не бих се ангажирал аз да определям тези неща."

Дневник