Актрисата Сандра Бълок коментира слуховете за романс с Киану Рийвс в интервю за Esquire.

Актьорите се запознават на снимачната площадка на екшъна "Скорост", който излиза през 1994 г., а през 2006 г. се снимат във филма „The Lake House”.

Освен това имат общи приятели и един и същ агент. Поради тази причина Бълок и Рийвс често се срещат на холивудски партита, където се забавляват и общуват. Не е изненадващо, че двамата отдавна са заподозрени в романтична връзка.

На въпроса дали наистина ги свързва нещо повече от работа и приятелство, Сандра Бълок уверено отговори "Не".

Според актрисата това „нещо повече” би разрушило "голямото им приятелство". Все пак тя не изключи възможността да имат романс в бъдеще.

"Но кой знае? Киану е човек, който според мен е приятел с всяка жена, с която се е срещал. Не мисля, че има някой, който би казал нещо ужасно за него. Така че може би ще оцелеем. Не знам".

Актрисата допълва, че Рийвс е бил и си остава уникален човек, който умее да слуша внимателно и си припомня истории, свързани с него. Около година след „Скорост” докато разговаря с Киану Сандра споменава, че никога не е опитвала шампанско и шоколадови трюфели.

Няколко дни по-късно актьорът пристига в дома на Бълок с цветя, шампанско и шоколадови трюфели, казвайки: "Мислех, че можеш да опиташ цялото това нещо и да ми кажеш как ти се струва”.

През 2019 г. стана ясно, че Киану Рийвс се среща с художничката Александра Грант. Сандра Бълок беше омъжена за телевизионния водещ Джеси Джеймс, с когото се разведе през 2010 г. след петгодишен брак заради изневерите му./БГНЕС