Букмейкърските платформи са най-лесният начин, по който обикновеният човек може да приложи на практика своите знания в областта на спорта и да материализира своите натрупани до сега интуиция и нюх към спортната игра. Преди да започнете да залагате, трябва да знаете малко повече за залозите, тегленията и бонусите.

Каква сума можем да залагаме

Всеки букмейкър има възможността сам да определи дали да има и ако да - какви могат да бъдат максималните залози, които да се осъществяват на неговата платформа.

Тук е характерно това, че повечето сайтове дават свобода на потребителите и макар обикновено да се апелира за умереност, няма големи разлики в политиката на повечето големи платформи.

Тук нещата зависят по-скоро на вашата лична преценка и на това до колко вие самите сте склонни да загубите.Трябва да знаете, че в повечето случаи не е препоръчително да залагате големи суми, тъй като рискът да загубите като цяло е винаги малко по-висок от вероятността да спечелите.

А каква можем да теглим

По отношение на тегленето, трябва да знаете, че известни лимити съществуват, но те са по-скоро под формата на минимални прагове. Няма как да изтеглите сума под минимален праг, като при всеки букмейкър тя е различна.

Так например, при букмейкър Winbet тази сума е 30 лева или 15 евро, но в друга платформа тя може да е по-голяма или по-мала, според особеностите на тяхната собствена политика.

Какви бонуси можем да очакваме

Всяка букмейкърска платформа предлага различни бонуси на своите потребители, които могат значително да се различават. По правило, се предлага дадена сума като начален бонус, която можете да изтеглите, когато “превъртите” определена сума пари през профила си (например 1000 евро).

И макар че първоначално сумата да е разполагаема само в рамките на платформата, ако имате дългосрочен интерес да залагате, тя скоро ще бъде изцяло на ваше разположение. Все пак, за да научите повече за бонусите, трябва да се започнете внимателно с условията на всеки един букмейкър по отделно, тъй като тук говорим по принцип и в известна степен обобщаващо.

Ако това е един от водещите ви мотиви да изберете един букмейкър пред друг, трябва внимателно да проучите как процедира всяка една от платформите (повече за бонусите на различните букмейкъри можете да прочетете на 5Bet.eu).

5Bet.eu