Треньорът на "Лудогорец" Анте Шимунджа видя положителни страни в представянето срещу "Висла" (Краков). Шампионите завършиха 1:1 в първата си приятелска среща за годината.

"Искам да пресираме, но това трябва да го правим по време на целия мач. Отнема време обаче и имаме още много работа. В следващите мачове се надявам да се справим по-добре", каза Шимунджа пред "Диема спорт".

Треньорът посочи, че не следва само една игрова схема, а се съобразява с условията. И добави, че в "Лудогорец" има достатъчен избор на футболисти.

"Доволен съм от желанието на тима, но тепърва ще ставаме по-силни, защото ни предстои много работа. Надявам се, че ще се развиваме".


"Левски" също записа равенство в първата си приятелска среща. Сините завършиха 1:1 с "Гурник".

"Като за първа контрола имаше добро желание във футболистите. Все още виждам грешки и във фаза атака, и във фаза защита", каза треньорът Станимир Стоилов. Той заяви, че в момента сините не могат да привлекат желания от него Филип Кръстев.

"Част от младите се справят добре на тренировъчни процес и искаме да ги натоварим с повече отговорност. Затова Марин Петков и Андриан Краев носиха капитанската лента", добави Стоилов.

Дневник