Пари Сен Жермен е готов на всичко, за да убеди звездата си Килиан Мбапе да остане в клуба. Както е известно, договорът на 23-годишното крило изтича през лятото и за момента той отказва да преподпише. Шефовете на "Парк де Пренс" обаче продължават да опитват да го убедят да промени мнението си, като са готови да му предложат умопомрачителен нов договор, твърди "Льо Паризиен".

Парижани са готови да сложат на масата договор за две години и заплата от 50 милиона евро на сезон. И това не е всичко. От клуба също така смятат да му дадат и бонус от 100 милиона евро при подписване на контракта.

Така шефовете на ПСЖ се надяват да убедят Мбапе да остане в клуба. Макар да се говори усилено, че той има договорка за трансфер в Реал Мадрид, футболистът наскоро даде знак, че все още не е взел окончателно решение за бъдещето си. Той вече е на 2-ото място в класацията за най-добър голмайстор в историята на ПСЖ със 156 гола, като изостава само от Единсон Кавани, който има 200. Мбапе призна, че е изкушен от възможността да гони рекорда на уругваеца. Така че няма да е особено голяма изненада, ако той все пак реши да остане на "Парк де Пренс" за още два сезона.

Sportal.bg