Мобилните технологии навлизат все по-осезаемо в нашето ежедневие, като това се отнася и за спортните залози и игрите на късмета. Най-актуалният букмейкър на българския пазар е наясно с тенденциите, като още с официалния си старт у нас даде достъп до своята платформа и чрез използване на специални апликации, разработени за целта. Буквално от първата минута на компанията клиентите й могат да изтеглят и инсталират бетано приложение за айфон или Андроид в зависимост от това с каква операционна система работи техният смартфон.

Мнозина вече предпочитат мобилните устройства на Apple, които са с доказано по-висок клас от почти всички останали предложения на пазара. Тези телефони струват и по-скъпо, но имат редица предимства пред по-масовите Андроидни апарати. А що се отнася до използване на специална апликация за онлайн залози, то при Бетано приложение за Айфон откриваме още един плюс. Няма нужда да се дават специални разрешения и да се променят настройки, както това се налага при смартфоните с другия доминиращ тип операционна система.

Откъде може да се изтегли апликацията за онлайн залози?

Най-простото и сигурно решение е да се свали от официалния сайт на букмейкъра. Ако имаме апарат с iOS, отваряме сайта на оператора през браузър и откриваме линк към файла за софтуера. Бетано приложение за Айфон може да се открие и в Apple Store, тъй като е одобрен от официалния магазин. Ако не знаете как се борави с него, най-сигурно е да се тегли от уебсайта на букмейкъра. Силно препоръчително е да не се посяга към други източници, дори и да имат достоверен вид и да твърдят, че предлагат реалната апликация за онлайн залози на най-актуалния оператор на наша територия.

Много потребители са резервирани към тегленето на каквито и да е приложения от Интернет. Без съмнение трябва да се подходи отговорно и с мисълта за нашата сигурност. Но когато говорим за мобилното приложение на Бетано, то официалният сайт на букмейкъра е надежден и напълно безопасен. А свалянето и инсталирането на софтуера става за броени минути.

Залози на живо, излъчване на спортни събития и много други възможности

А защо всъщност ни е необходима тази апликация? Не може ли да се получи достъп до платформата и през мобилната версия на оператора. Може, разбира се, но вече е общоприето да се смята, че през специалния софтуер това се случва по-бързо и като цяло спестява ресурс от мобилните данни.

А Бетано приложение за Айфон дава редица възможности. Потребителите имат опцията да правят залози на живо, без значение къде се намират - у дома, в градския транспорт, на опашката в мола или по време на почивка в офиса. Също така клиентите на компанията имат шанса да следят много от най-интересните спортни събития в секцията излъчване на живо. Възможностите, които дава мобилната апликация, са много, като се очаква тепърва да разгръщат още по-широка палитрата на предлаганите услуги.

 

Източник: Бетиндекс